Vigsel

”Det handlar om att vara ett och två på samma gång. Att vara sig själva, men delar av något större. Det handlar om att se kärlek i varandras ögon. Och att höra hemma var som helst tillsammans.”

Utdrag ur dikt av Helena Ferry

Vigsel med officiant

Sedan flera år tillbaka är jag förordnad som vigselförrättare. Länsstyrelsen i Stockholm har således gett mig förtroende att utföra juridiskt bindande vigslar. Det är ett ärofyllt uppdrag som jag är mycket stolt över! Att vigas av mig är helt gratis eftersom det anses vara myndighetsutövning att förrätta en vigsel.

Alla par och alla vigslar är olika. Tillsammans kan vi skapa precis den ceremoni ni önskar er. Allt börjar med ett mail till mig och därefter kan vi skapa magi!


Kontakta mig

Skapa er drömvigsel

Det finns inget som är rätt eller fel. Ceremonin kan ske i vilken ordning ni vill, med vilken musik (eller ingen musik) som ni vill. Dikter, sånger, tal. Utomhus, inomhus. Ni bestämmer. Jag gör allt jag kan för att ni ska få den vigsel ni drömmer om.

Vi sköter planeringen digitalt, dels pga pandemin men också för att jag inte har möjlighet att möta alla par på plats då jag inte får ersättning för den tid jag lägger ner på uppdraget som vigselförrättare. Att planera digitalt ger mig möjlighet att ändå ge er en unik och individuell upplevelse.

När det äntligen är dags för vigsel vill jag att ni ska känna er lugna och trygga i att det blir precis som vi bestämt. Ni ska kunna slappna av och fokusera på varandra.

Exempel på vigselceremoni

Många har en färdig bild i huvudet om hur deras vigsel ska se ut. Men om ni inte har det så kan det vara en bra hjälp att ha något att utgå ifrån. Så här kan en vigsel med officiant se ut.

Förslag på ceremoni kommer inom kort!


KONTAKTA MIG

© Officiant Nina Klose 2019      |      Facebook

Skapad av Copyverkstan